İçeriğe atla

600 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo

Coffee Co. ⎮ Lavazza Official Seller

Popüler Ürünler

Örnek ürün başlığı

19.99TL
19.99TL

Örnek ürün başlığı

19.99TL
19.99TL

Örnek ürün başlığı

19.99TL
19.99TL
Sepet
0 ürün

Lavazza Arena Nedir?

Lavazza Arena Roblox Oyunu

Lavazza Arena, Lavazza tarafından başlatılan yeni Roblox oyunudur. Metaverse'deki video oyunları tarihinde ilk kez ormansızlaştırılmış futbol sahasını sunuyor.

Her 30 saniyede bir, Amazon yağmur ormanlarının futbol sahası büyüklüğünde bir alanı yok oluyor. İşte Lavazza Arena'da bulacağınız şey de bu: tamamen ormansızlaştırılmış bir saha. Ne kadar çok oynarsanız, Lavazza Arena o kadar çok ağaçlandırılacak ve Cesvi'yi destekleyen Lavazza Vakfı'nın Amazon yağmur ormanlarına 1000 Amazon fıstık ağacı dikmesine o kadar çok yardımcı olacaksınız.

Roblox

Roblox birçok Metaverse dünyasından biridir - insanların gerçek zamanlı olarak mesafeler arasında etkileşime girmesine ve deneyimlemesine olanak tanıyan sosyal bağlantılara odaklanan bir evren veya daha doğrusu 3D ve karma gerçeklik sanal dünyalarının bir kombinasyonu. Tamamı oyun topluluğu tarafından yaratılan 50 milyondan fazla oyundan oluşan bir koleksiyona sahip bir vitrindir. Oyun ve sosyal etkileşimleri birleştirir: kendi dünyanızı yaratmanıza, aynı zamanda diğer evrenleri ziyaret etmenize ve avatarınız aracılığıyla dünyanın her yerindeki diğer oyuncularla etkileşime girmenize olanak tanır.

Roblox'ta yeni misiniz?

Roblox'u ilk kez ziyaret ediyorsanız, tam deneyimin tadını çıkarmak için bir hesap oluşturmanız gerekir. İşte ayrıntılı olarak tüm adımlar.
Bir masaüstü veya tarayıcı kullanıyorsanız, roblox.com adresine gidin ve sayfayı açtığınızda hemen görünen kayıt formunu doldurun.

Mobil cihazınızı kullanıyorsanız, 

Roblox'u çeşitli uygulama mağazalarından biri aracılığıyla indirin
Mobil cihazınızda Roblox'u açın
Açılış ekranında sağ alt köşede mavi ile vurgulanan “Kaydol” seçeneğine tıklayın
Doğum gününüzü, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin
Erkek veya kadın seçin
“Kaydol” seçeneğine tıklayın.
Roblox ile iyi eğlenceler!
İşte bu kadar! Roblox yolculuğunuza başlamanıza yardımcı olacak hızlı bir rehber.

Bir kodu nasıl kullanırsınız?

Kodu kullanmak istediğiniz Roblox hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun;
Lavazza Arena sayfasına gidin;
Ekranın sağ tarafındaki hediye simgesine tıklayın ve açılan kutuya kodunuzu girin;
Kullan'a tıklayın.
Lavazza Arena'da güçlendirmeler veya moda öğeleri almak için kullanabileceğiniz 250 fasulye alacaksınız ve oyunun tadını sonuna kadar çıkaracaksınız.

Oyun, Peru'daki bir Lavazza Vakfı projesinden esinlenmiştir.

Peru'da, Amazon yağmur ormanlarının kalbinde yer alan Madre de Dios bölgesinde, Lavazza Vakfı, Peru Çevre Bakanlığı, yerel ve yerli topluluklar ve 20 yılı aşkın süredir bu bölgelerde belirli projelerle faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan Cesvi ile işbirliği içinde bölgenin yeniden ağaçlandırılması için bir program yürütmektedir. Bu projenin iki ana hedefi vardır: “ormanın koruyucuları” haline gelen yerli toplulukların doğrudan denetimi yoluyla mevcut orman mirasının korunmasını teşvik etmek; bozulmuş alanlarda yeni bitkilerin dikimini gerçekleştirmek; aslında, 50 metreye kadar büyüyebilen, 700 yıla kadar yaşayabilen ve ömrü boyunca yaklaşık 64.000 kg CO2 depolayabilen bir ağaç olduğu için çok değerli bir çevresel kaynak olan Amazon ceviz ağaçlarının (Bertholletia excelsa) korunmasına ve dikilmesine özellikle dikkat edilmektedir. Amazon cevizi gibi yerel doğal ürünlerin toplanmasını, işlenmesini ve pazarlanmasını ve yerli topluluklar için hem öz tüketim kaynağı hem de ekonomik büyüme fırsatı olabilecek meyve ağaçlarının dikilmesini teşvik ettiği için proje aynı zamanda güçlü bir sosyal bileşene de sahiptir. Bu faaliyet bugüne kadar 30.000 hektardan fazla bakir ormanın korunmasına ve dört yerel topluluğun korunmasına, ayrıca 295 hektarlık alanın yeniden ağaçlandırılmasına ve 25 hektarlık tarımsal ormancılık sisteminin kurulması sayesinde bölgede yaşayan 570 kişinin gıda, sosyal ve ekonomik koşullarının iyileştirilmesine olanak sağlamıştır.

Son yıllarda Lavazza Vakfı, tüm kahve üreticisi ülkelerde giderek büyüyen bir sorun olan yeniden ağaçlandırmayı desteklemek için Cesvi de dahil olmak üzere çeşitli projelerin geliştirilmesine hız verdi. Vakıf, uluslararası profile sahip sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla ortak olarak, Etiyopya ve Peru'da özel girişimlerle ve Küba, Haiti, Dominik Cumhuriyeti, Kolombiya'da diğerlerinin yanı sıra dikim eylemlerini de içeren sürdürülebilirlik projeleriyle bu cephede aktif olarak yer alıyor. Bu faaliyetler sayesinde Lavazza Vakfı, 2015-2020 yılları arasında 15 milyondan fazla kahve bitkisinin dikilmesini mümkün kılmıştır.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

This email has been registered!

Alışveriş et

Seçenek Seçin

Seçeneği düzenle
Back In Stock Notification
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş sepeti
0 ürün